Canmera Comfort AB

 

Canmera Comfort AB ventilation i Göteborg

Vi erbjuder service, entreprenad och konsulttjänster under samma tak. På detta sätt hjälper vi våra kunder till energi- och kostnadseffektiv fastighetsdrift, bra inomhusklimat samt minimal miljöpåverkan. “Skruvande konsulter” är ett uttryck som ibland används för vårt  sätt att arbeta

DRIFT & ENERGI
Vi har en lång erfarenhet av teknisk förvaltning och arbetar med energibesparing, ventilation och fastighetsautomation.

VVS
Vi erbjuder allt inom VVS, från enklare service till omfattande entreprenader.

VÄRMEPUMPAR & KYLA
 Vi servar och läcksöker befintligt såväl som bygger nytt inom komfortkyla, luftkonditionering, kommersiell kyla och värmepumpar.

Energioptimering

Vi erbjuder en bättre komfort till en lägre driftskostnad.

Vi utför en energibesparingsbesiktning där vi ser över fastigheten och dess tekniskasystem och konstruktion för att kartlägga eventuella brister och energibesparingspotential.

Vi har en lång erfarenhet av injustering och optimering av värme- och ventilations- och automationssystem, men tittar på bästa helhetslösning och ofta kan vi åstadkomma stora besparingar till en relativt låg investering.

Boka tid för en energisparbesiktning

Tappvatten & VVC

Vi är specialiserade på att utreda tappvatten och VVC problematik. Vi har åtgärdat ett stort antal anläggningar där resultatet har blivit en lägre energianvändning, bättre komfort i form av kortare tapptider och bättre varmvattentemperaturer samt en anläggning där riskerna för legionella minimerats.

Kontakta oss för att få veta mer eller fyll i formuläret här så kontaktar vi dig

Läs mer

 

Hitta ventilationsrengörare

 

Kontakta oss

https://www.canmera.se/

Canmera Comfort AB
Blekeslänten 3
416 57 Göteborg

Telefon: 031-337 83 00
E-post: info@canmera.se
arbetsorder@canmera.se