Ventilationsrengöring - Skogås, Stockholm och hela Sverige

En fungerande ventilation är viktig eftersom att den rensar bort lukt, matos och skadliga gaser samt ska hjälpa att förhindra fuktrelaterat mögel. Om fukten i hemmet eller på arbetsplatsen inte ventileras bort bildas kondens som kan synas på kalla ytor, exempelvis på fönster.

Ett tecken som visar på dålig ventilation är att kondensen efter dusch och bad kvarstår länge (mer en 15 minuter) på speglarna innan den försvinner. Eller att luften i fastigheten uppfattas som torr eller att det luktar instängt. Man drabbas ofta av huvudvärk och trötthet. När man lagar mat så tar det lång tid innan stekoset försvinner.

Dålig effektivitet i frånluftsventilerna. För att testa om frånluftsventilerna har dåligt drag så kan man använda sig av ett ark hushållspapper mot frånluftsventilen/donet. Sugs pappret fast så är utsuget bra, men om pappret inte sugs fast. Då ska man se över ventilationen i huset, för att effekten är för dålig.

Eftersom att en stor del av vår tid spenderas inomhus är det viktigt att luften vi andas är fri från denna smuts och föroreningar. Vi hjälper dig med att skötsel av din frånluftsventilation i ditt hus, med en ren ventilation minskar ni risken för allergier och andra besvär som finns i luften.

Kontakta oss för att få hjälp med underhåll och rengöring av er ventilation

Hitta ventilationsrengörare

Vent & VVS-gruppen - VENTILATIONSRENGÖRING

Kontakta oss

http://ventilations-gruppen.se/

Vent & VVS-gruppen AB

LAGERVÄGEN 62
142 91 Skogås
Stockholms län
Telefon: 072-0091472
E-post: info@ventilations-gruppen.se