Den 3-4 maj ställer RSVR ut på Allmännyttas fastighetsdagar i Jönköping. Mötesplatsen för dig som arbetar inom fastighetsutveckling.

Ses vi på allmännyttas fastighetsdagar i Jönköping?

Den 3-4 maj ställer RSVR ut på Allmännyttas fastighetsdagar i Jönköping. Mötesplatsen för dig som arbetar inom fastighetsutveckling.

Kan fastighetsägare ställa krav på certifierade ventilationsrengörare i upphandlingar? Finns det krav på rensluckor i ventilationssystem? Hur ofta behöver ett ventilationssystem rengöras? I RSVRs monter på Fastighetsmässan har du möjlighet att prata ventilationsrengöring med oss och få svar på dina frågor. 

Vi finns här för att informera, utbilda och umgås, inte för att sälja så kom gärna till vår monter!

Om Fastighetsmässan i Jönköping
Fastighetsdagarna är konferensen som ger dig insikter och omvärldsbevakning när det gäller hållbar samhällsbyggnad och fastighetsutveckling. Vi kommer att belysa frågor som rör allt från renovering, nyproduktion och hållbar förvaltning till hur vi skapar trygga och hållbara livsmiljöer i framtiden.

Utveckling av befintliga fastigheter är en grundpelare i våra verksamheter och i tider av kris är det ännu viktigare att ta hand om, utveckla och effektivisera vår förvaltning. Nytt för i år är att vi kommer att få ta del av det senaste inom hållbar förvaltning. Vi får även en inblick i Vätterhems verksamhet både inom utveckling och förvaltning genom studiebesök och guidade rundvandringar.

Utveckling av nya bostäder är både viktigt och svårt i en tuff ekonomi. Att sprida goda exempel och lära av varandra är därför en viktig del av Fastighetsdagarna. På konferensen får vi ta del av mycket intressanta exempel inom både renovering och nyproduktion. Dessutom koras vinnarna i våra tävlingar Allmännyttans bästa renovering och Allmännyttans bästa nyproduktion under kvällens middag med pompa och ståt.

Välkommen på en konferens med inspirerande föreläsningar, spännande studiebesök och mingel med nya och gamla kontakter!

Fastighetsdagarna 2023 arrangeras tillsammans med Vätterhem på Elmia i Jönköping.
I pauserna finns det tid för att besöka utställarna, nätverka med kollegor från hela landet och knyta nya kontakter.

Allmännyttans Fastighetsdagar är mötesplatsen för dig som jobbar med fastighetsutveckling. Din roll kan vara projektledare inom bygg eller renovering, VD, fastighetschef, byggchef, eftermarknadssamordnare, ombyggnadssamordnare, stadsdelsutvecklare eller liknande.